+40 744 350 685 | +40 740 129 379

Parteneri

Home » Parteneri

 

Electroalfa ofera performanta de 25 de ani, pune suflet si energie in fiecare din produse si servicii, construieste parteneriate solide si de viitor.

 

Electroalfa  este unul din principalii integratori de solutii din domeniul energetic din Romania, specializat in productia si furnizarea de echipamente electrice de medie si joasa tensiune, confectii metalice, lucrari de antreprenoriat in instalatii electrice complexe, servicii de inginerie.

 

 

 

 

 

 

Schneider Electric este specialistul global in gestionarea si automatizarea energiei

 

Schneider Electric are mai mult de 170 de ani de istorie. Compania dezvolta tehnologii si solutii conectate pentru a gestiona energia si procesele in moduri sigure, fiabile, eficiente si durabile. Grupul investeste in cercetare si dezvoltare pentru a sustine inovarea si diferentierea, cu un angajament ferm fata de dezvoltarea durabila.

 

 

 

 

 

Electrotehno ofera solutii complete pentru electroalimentare, posturi de transformare compacte, tablouri electrice, celule de medie tensiune, aparataj de joasa tensiune.


Joasa si Medie tensiune la cea mai inalta calitate.

 

 

Eximprod Grup isi axeaza majoritatea activitatilor in sectorul energetic si a fost fondata in 1994 ca societate pe actiuni, cu capital privat. 

Eximprod Grup creeaza solutii competitive, eficiente, sigure pentru sectorul de transport si distributie a energiei electrice si dezvolta relati puternice pe termen lung cu partenerii.

 

 

Tesla Power Systems ofera cele mai performante echipamente electrice la cele mai bune preturi. Comercializam si producem baterii de condensatoare pentru compensarea energiei reactive, precum si stabilizatoare de tensiune si filtre pentru armonici si frecvente inalte.

Efacec este un brand portughez de prestigiu, un furnizor global cu prezenta in peste 65 de tari si aproape 70 de ani de istorie.

Efacec ofera solutii impresionante, cu referinte la nivel mondial si o experienta puternica in ceea ce priveste realizările tehnologice si inovarea.

Compania se concentreaza pe dezvoltarea de produse si sisteme cu valoare adaugata mare pentru sectoarele de infrastructura cum ar fi Energie, Mediu si Industrie, Mobilitate si Transport

 

 

 
PESTE 50 DE CLIENTI MULTUMITI POT GARANTA CALITATEA SERVICIILOR OFERITE DE FIRMA NOASTRA
CELE MAI IMPORTANTE PROIECTE REALIZATE
Portofoliul nostru include clienti precum...
Portofoliul nostru include clienti precum...
ULTIMELE NOUTATI
20/
09
Regio - program Operational
ACROSS ENGINEERING SRL anunță încheierea proiectului
25/
07
Regio - program Operational
SC ACROSS ENGINEERING SRL anunță demararea proiectului
ACROSS ENGINEERING SRL
+40 744 350 685 | +40 740 129 379
office@acrossengineering.com
Copyright 2023 Across Engineering. Web design by Royalty